torstai 26. heinäkuuta 2012

VI/ 12 Huomenna ensi-illassa

Onneksi helteet ei helli niin ei harmita harjoitella Teatterikorkeakoulun luokkahuoneessa. Esitys on syntynyt yllättävänkin helposti alun hankkaluuksien jälkeen. Kun hyväksyi sen, että tämän muodon tämä esitys nyt ottaaa ja tälläinen aihe sieltä pinnalle nousee, niin sen jälkeen on syntynyt loput kuin itsestään.

Tutun ihmisen kanssa on helppo tehdä. Liisa on työkaverini Lappeenrannan Kaupunginteatterista ja ystäviä olimme jo ennen sitä. Kai se on niin että kavereiden kanssa on pakko tehdä töitä jotta niitä joskus näkee :)

Esityksestä on tulossa hyvin intiimi ja herkkäviritteinen. Selkeästi erilainen edellisiin verrattuna vaikka komiikkaa tässäkin on mukana. Itse olen nauttinut siitä, että voi vaan rauhassa katsoa esiintyjää ja nähdä läheltä mitä tuossa ihmisessä nyt tapahtuu. Läsnäolo. Läheisyys katsojaan. Yhden esiintyjän mielenliikkeet siinä selkeästi nähtävillä. Ihminen jota saa rauhassa katsoa.

Toivottavasti katsojat löytävät meidät näin lomakauden loppumetreillä. Huomenna esiinnymme Brooklyn Cafessa Frederikinkadulla klo 18, lauantaina 28.7 on kaksi esitystä - klo 14 Cafe Regatta ja klo 18 Ihana Kahvila Kalasatamassa ja sunnuntaina viimeinen esitys klo 16 Sinisen Huvilan kahvilassa Töölönlahdella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti