maanantai 9. heinäkuuta 2012

5/12 Musiikkitalon aulassa

Luotimme säätiedotuksiin ja peruimme esityksen Tuomiokirkon portailla. Siirsimme toisen esityksen sisätiloihin, Musiikkitaloon. No, aurinko paistoi eikä ukkosta näkynyt lähimaillakaan. Musiikkitaloon tuli vähemmän väkeä kuin aiempiin esityksiin, mutta ihan kivasti kuitenkin. Näköjään kesäisin arki-illat ovat eityksen kannalta paremmat kuin viikonloput.

Sisätilassa esittämisessä oli se hyvä puoli, että puhe kuului moitteettomasti eikä Lauran tarvinnut käyttää koko ajan megafonia. Musiikkitalon arkkitehti ei ilmeisesti ole mikään suuri esittävän taiteen ystävä, sillä vahtimestareiden ja vartijoiden suurin huoliaihe oli se, että jos arkkitehti pölähtää paikalle kesken esityksen ja raivostuu. Arkkitehti kun ei ilmeisesti siedä mitään "häiriötä" suunnitelemassaan tilassaan, ja vaikka esitys olisikin ok, niin siihen kuuluvat lavasteet pilaavat tilan. Meillä oli lavasteena kaksi pahvilaatikkoa ja teippi portailla, joten onneksi arkkitehti malttoi viettää sunnuntaina koti-iltaa eikä tullut musiikkitaloon järkyttymään.

Musiikkitalon henkilökunta oli muuten erittäin mukavaa ja asiallista porukkaa, ja aula on mitä mainioin esityspaikka. Toivottavasti muutkin ryhmät löytävät sen, niin tulisi hieman eloa tähän "kaupunkilaisten olohuoneeseen".

5/12 on nyt sitten esitetty. Lauran ja Saran kanssa tekeminen oli todella mukavaa ja helppoa, ja kenties jonain päivänä esityksen voi nähdä vielä esim. festareilla. Nyt ohjaaja lähtee lomalle ja sen jälkeen vuorossa on 6/12 jossa on vain yksi esiintyjä, Liisa Pöntinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti