torstai 26. heinäkuuta 2012

Kuinka paljon suoraa sokeria mahtuu yhteen näyttelijään?

Lähtökohtinamme 6/12:n maailmaan olivat mm. juhannustaiat, viivat ja kahvilassa jotakin odottava nainen... ketä tai mitä, ja kuka sanoi mitä, hän vaiko hän, vai kukaties hän itse, tätä ja muutakin voitte jännitellä huomiseen saakka...

Kesäkuu-teosta on ollut ilo työstää: löytää aihe, innostua esittämisen tavasta, viivautua, pohtia ja jopa sokeroitua. Yhtä kukkien poimintaako ollut tämä? No, kuin sokerina pohjalla!,  Lija on ihana kollega jonka kanssa näyttämöajattelu soljuu kovinkin yhteensopivalla rytmillä. On kallisarvoista saada ajatella toisen tekijän seurassa "kuin kotonaan".

Hurja treenipaljastus: TeaKin salissa kävimme pienen henkisen taistelun siitä, montako sokeripalaa Liisa rouskuttaa menemään alas kurkusta esityksen aikana. Montako ja miksi - tämän ja monen muun mysteerin ratkaisut saat tietää vain ja ainoastaan saapumalla viikonloppuna seuraaviin kahviloihin:



VI /12

‎27.7 Brooklyn Cafe,

Frederikinkatu 19 klo 18


28.7 Cafe Regatta,

Merikannontie 19 klo 14

ja Ihana Kahvila Kalasatama klo 18


29.7. Sinisen Huvilan kahvila, Linnunlauluntie 11 klo 16

Tervetuloa!



P.S. Tiesittekö muuten, että tulevasta sulhasestaan kannattaa uneksia juhannusyönä vasemman jalan sukka väärinpäin jalassa?


Vaikka juhannus meni jo, Kesäkuu on huomenna!

Nähdään,

Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti