keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Eduskuntatalon portaat valloitettiin

Esitykset menivät hienosti ja katsojia oli molemmissa vedoissa yli kolmekymmentä. Hauskaa, miten erilaiset esityspaikat vaikuttavat esityksen vastaanottoon ja sisältöön. Eduskuntatalon portailla esitys sai väkisin poliittista sisältöä. Tietenkin, kun kaksi pelleä kapuaa Eduskuntatalon portaita :)

Linnanmäen portaat taasen sopivat esityksen taustaksi vähän turhankin hyvin. Ristiriitaa hahmojen ja tilan välillä ei syntynyt, toisaalta teksti sai painoarvoa kenties juuri tästä esiintyjien ja tilan välisestä saumattomuudesta johtuen. Tekstin sanoma toimi tässä esityksessä vastavoimana ja vastakuvana.

Lauran ja Saran esiintymistä on kyllä ilo seurata. Kun esiintyjät nauttivat tekemisestään, niin katsojakin voi nauttia.

Erityiskiitos Jonne Renvallille hienoista kuvista. Niitä voi ihailla ainakin facebookissa, myöhemmin varmasti myös näillä sivuilla. Ja kiitos katsojien kuvista joita oli facebookin eventin sivulle ilmestynyt. Kuva taitaa kertoa tässä tapauksessa enemmän kuin tuhat sanaa :)

Ensi sunnuntaina 8.7 voi käydä katsastamassa tämän hyvänmielen esityksen Tuomiokirkon portailla tai Musiikkitalon nurmiportailla. Portailla tavataan!

Kuvat: (c) Jonne Renvall 2012 / jonnerenvall.comEi kommentteja:

Lähetä kommentti