tiistai 3. heinäkuuta 2012

5/12 lähtee maailmalle tänään!

Täytyy myöntää, että se että ohjaa yhtä aikaa isoa kesäteatteriesitystä ja 5/12 esitystä on melkoista reissaamista. Täytyy kuitenkin myöntää, että 5/12 syntyi helposti. Peruspohja saatiin tehtyä heti ensimmäisessä kolmen päivän harjoitusrupeamassa kesäkuun alussa, ja sitä on jalostettu ja harjoiteltu esitykseksi.
Sara ja Laura harjoittelivat pari kertaa ilman minua kun olin Lappeenrannassa Niskavuoren Hetan kimpussa. En tiedä pitäisikö tästä kantaa syyllisyyttä vai iloita omatoimisista esiintyjistä. Valitsen jälkimmäisen.
En ole aiemmin käyttänyt missään ohjauksessani klovneriaa. Tämä on ollut mielettömän avartavaa ja opettavaista. Lauran klovnihahmot ovat ihania eivätkä ihan perinteisiä :)
Eilen vietimmme musiikkitalon luokassa melko pitkän rupeaman ja kävimme myös Eduskuntatalon portailla treenaamassa. Huomasimme että portailla - ainakin Eduskuntatalon - tuulee aina. Onneksi on Tuukka Vasamalta lainattu megafoni joka toimii moitteettomasti. Kiitos Tuukka! Nyt puheesta pitäisi saada selvää ja kuuluvuusongelmakin tuntuu ratkeavan megafonin avulla.
Tänään läpimeno ja sitten päräytetään esitykset käyntiin. Portailla tavataan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti