perjantai 25. toukokuuta 2012

Tänään 25.5. Kulttuuriratikassa 4/12!

Parin päivän tiukan harjoittelusession jälkeen täytyy todeta että juttu alkaa kaivata yleisöä. Sitä toivottavasti on luvassa kun päräytämme tänään kulttuuriratikkaan. Esiinnymme ratikassa klo 17.15 - 18.00 ja vedämme settimme kaksi kertaa kierroksen aikana.

Teimme tällä kertaa tarkoituksella viisi minuuttia pidemmän kuin aiemmat esitykset ajatellen tämänpäiväistä kulttuuriratikka keikkaa ja sunnuntaista Maailma kylässä - vetoa. Suomenlinnan lauttaan täytyy vähän lyhentää settiä, mutta aina on kuitenkin helpompi ottaa pois kuin keksiä lisää...

Hieman jännittää saadaanko Ylermin sello pysymään pystyssä. Sain eilen kuulla että pelkkä jousi maksaa jo useimpia satasia, joten toivon ettei kukaan Make tai hänen kaverinsa römähdä soittimen - eikä esiintyjien - päälle. Esiintyjät ovat kultaakin kalliimpia eivätkä korvattavissa uusilla :)

Tänään iltapäivällä edessä vielä kenraaliharjoitus Jenin takapihalla, ja sen jälkeen pakkaamme itsemme ja soittimet autoon ja matkaamme ratikalle. Ehdottomasti yksi jännittävimmistä ensi-illoista on tiedossa. Sekä esiintymispaikka että itse esitys ovat vähintäänkin erikoisia. Kannattaa tulla tsekkaamaan paikan päälle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti