lauantai 26. toukokuuta 2012

4/12 valtaa tänään 26.5 Suomenlinnan lautan!

Eilinen Kulttuuriratikkakierros meni hienosti, vaikka äänentoisto ei toiminutkaan. Vedimme keikan akustisena ja lyhensimme puheosuutta. Musa kuului akustisena oikein hyvin:)

Mitään muita häiriötekijöitä ei ollut. Katsojat tuntuivat pitävän näkemästään eivätkä ainakaan huudelleet tai buuanneet. Yksi mummo oli pettynyt kun sai ruusun eikä unen. Jeni antoi hänelle ruusun seuraksi myös unen, ja mummo tuli siitä onnellliseksi. Näin pienestä kiinni se on välillä ihmisen ilo. Katsomassa olleet ihanat mummot ilahduttivat myös esiintyjiä, joten vastavuoroista se aina on, tämä nyttämötoiminta.

Onneksi ohjaaja itse tajusi laittaa jalkaansa kunnon sämpyläbellerinat eikä seitsemän sentin korkoja. Muuten olisi ollut sello vaarassa liikkuvassa ratikassa. Nyt säilyi sello ehjänä ja matkaa seuraavaksi Suomenlinnaan.

4/12 laulaa tänään Henriikka Tavia kaksi kertaa Suomelinnan lautalla. Kauppatorilta lähtö klo 13 ja Suomenlinnasta 14.15. Kannattaa matkata meidän matkassa, saa kuulla laulua, soittoa ja voi saada kissan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti