lauantai 15. syyskuuta 2012

Kimin vastanäyttelija Z

Viimeksi oli tyttöjen juttu, joten nyt on vuorossa poikien juttu. Erilaisia mainosmaailmasta tuttuja mieskuvia lähdettiin tänään hakemaan. saa nähdä minkälainen kirjo päätyy esitykseen.

Animaatiota oli jonkin verran valmiina niin että päästiin testaamaan joitain juttuja. Koska animaatio pohjautuu niin paljon taimaukseen, jouduttiin myös jonkin verran simuloimaan miten kauan mikäkin toiminta kestäisi. Tämä tarkoitti sitä että Kim sai uuden ystävän. Z - Kimin uusi ystävä - totteli moitteettomasti joskin Kim valitteli ettei vastanäyttelijänä Z ollut ihan täydellinen. Z jätti omaehtoisen toiminnan melko vähälle eikä myöskään vastannut kun häntä puhuteltiin. Hienosti heidän yhteispelinsä kuitenkin sujui, oikein harmittaa kun joudumme Z:sta luopumaan jo ensi viikolla.

Antti ei tänään vetänyt sahaa kotelosta lainkaan. Sen sijaan hän säesti Kimin ja Z:n toimintaa huilulla, pyörivällä muoviputkellä ja Mariskoolilla. Muutama hieno mainosjinglekin sävellettiin ihan lennosta. Tarttuva sävel löytyi, täytyy myöntää. Vieläkin soi päässä A+B+C=DDD!

Animaattori Saarisen kanssa harjoitusten jälkeen vielä keskusteltiin miten viedä animaatiota eteenpäin niin ettei se jäisi vain kuvittavaksi elementiksi. Mitä omaa ja juuri animaatiolle ominaislaatuista sen käyttö voisi esitykseen tuoda? Turhautuneen animaattorin suusta parhaat ideat tulevat, nyt on sekin todettu tosiasia. Saarinen puuskahti muutaman hullun idean johon tietenkin tartuin heti. Uskon että nyt löytyi oikea suunta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti