sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tänään 6/12 Sinisen Huvilan kahvilassa!

Nyt on sitten viimeinen mahdollisuus nähdä 6/12 tänään klo 16.00. Ilma on ihana ja Liisa on ihana. Siinä on kaksi hyvää syytä tulla kahvittelemaan Linnunlauluun Siniseen Huvilaan -joka myös on ihana.

Eiliset esitykset menivät hienosti. Etenkin jälkimmäinen Ihana Kahvilassa asettui uomiinsa. Yleisö oli kuunteli erittäin keskittyneesti ja Liisan ilmaisu oli vangitsevaa. Esitys tuli ihmisille yllätyksenä, eikä paikalla ollut tällä kertaa ketään joka olisi saapunut esitystä varten. Ihmiset tulivat kiittelemään jälkeenpäin sekä esitystä että tekstiä ja myös konsepti eli esityksen pituus - taikka lyhyys - ja se että tulemme ulos teatteritilasta sai kiitosta.

Henriikan teksti on mun mielestä oikein hieno vaikka ei ilmeisesti hänen oma suosikkinsa olekaan. Musta on ollut kiva työstää nyt pari kuukautta putkeen proosarunoja. Se on itselleni uusi laji, vaikkakin lähempänä tietenkin näytelmätekstiä kuin aiemmat tekstit. Ensi kuussa jätän proosarunot taakseni ja odotan jännityksellä mitä Henriikalta nyt tulee. Työryhmä 7/12 on jo koossa ja harjoitukset alkavat elokuun alkupuolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti