tiistai 15. toukokuuta 2012

Huhtikuu menossa painoon

Henriikalta tuli viime yönä painovalmis versio Huhtikuusta. Edellinen versio oli kyllä jo sen verran lähellä lopullista, että työskentely esityksen parissa on jo käynnissä sen pohjalta.

Esityksen rakentaminen on tässä kuussa hidasta. Ehkä se kuuluisa kevätväsymys painaa kaikkia, tai sitten ohjaajan visiot eivät ihan yllä aiempien esitysten tasolle. 4/12 hakee edelleen muotoaan, ja toivottavasti löytää sen ennen esityskautta.

Kyllähän sen tiesi että vuoden aikana varmasti tulee niitäkin kuukausia, jolloin tekeminen on hankalampaa. Jotenkin se kuitenkin aina yllättää, että "Ei helkkari, miten tää onkin nyt näin vaikeaa. Eikö mulla ole yhtään kelvollista ideaa mistä lähteä liikkeelle? Miten tää idea, joka tuntui aamulla pöydän ääressä hyvältä, osoittautuu saman tien täysin mahdottomaksi näyttämöllä".

Jenin kanssa juttelimme eilen pitkään esityksen rakenteesta ja keksimme muutamia uusia ideoita esityksen työstämiseksi esitettäväksi. Nyt täytyy vaan malttaa ja vääntää, aikaa on kuitenkin vielä reilu viikko.

Nyt taidan lähteä ulkoilemaan ja lukemaan Huhtikuuta vaikkapa puiston penkille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti