perjantai 27. huhtikuuta 2012

Tänään ensi-illassa 3/12!

Lyhennykset saatiin tehtyä. Kolme pitkää runoa poistettiin ja muutamia lyhyitä fragmentteja jouduttiin karsimaan myös. Nyt esitysdramaturgia kuitenkin toimii ja pituuskin on toivotunlainen. Onneksi kaikki tekstit löytyvät Henriikan kirjasta Maaliskuu, joten niihin on mahdollista tutustua vaikkei niitä esityksessä nähdäkään.

Eilen saatiin hyvä läpimeno harjoitusten päätteeksi. Jarkko ja Elina olivat katsomassa, ja sanoivat että esitys on hauska joskin absurdi :) Ihan virheetöntä menoa ei läpimeno ollut, joten tänään treenataan vielä muutama tunti ennen illan esitystä.

Hakaniemen metrohalli esityspaikkana jännittää hieman. Toivottavasti tulee katsojia ja joitakin ohikulkijoitakin pysähtyy esityksen äärelle. Meidän meno on ainakin sen verran vauhdikasta että tuskin ihan huomioitta jäädään.

Huomenna vuorossa esitykset Kyläsaaren vastaanottokeskuksessa ja asemataunnelin Kompassissa. Vastaanottokseskus esityspaikkana jännittää myös. 3/12 on melkoisen visuaalinen pläjäys, jota on varmasti kiva katsoa vaikka ei kieltä osaisikaan. Mutta tietenkin Henriikan runojen hienous ei välity heille jotka eivät kieltä ymmärrä.

Tässä esityksessä käytettävän rekvisiitan määrä on räjähtänyt käsiin ja oma esityksensä on varmasti siirtymisemme Hakaniemeen kaikkien kapsäkkiemme kanssa. Jo Teatterikorkeakoulussa - jota käytämme harjoituspaikkana - liikkumisemme harjoitusluokasta toiseen on aiheuttanut hörähtelyä. Saa nähdä miten naurettavalta onnistumme näyttämään kun 3/12:sta lähdetään viemään maailmalle. Jos siis huomaat Hakaniemen torin läheisyydessä viiden hengen seurueen jolla on noin 15 matkalaukkua, rinkka ja pahvilaatikko niin seuraa heitä ja näe itse esitys!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti