lauantai 24. maaliskuuta 2012

Q-teatterin aulassa oli tunnelmaa!

Paikalle saapui yllättävän paljon tuttuja, jotka tulivat nimenomaan katsomaan 2/12- esitystä! Kun esitystämme liittyivät seuraamaan myös Q-teatteriin Harvalaa katsomaan tulleet, oli koolla mukavan kokoinen yleisö.

Q-teatteri oli esityspaikkana aivan huippu, vaikkakin tila kaikui melkoisesti. Katsojat kuitenkin totesivat että kuulivat tekstin hyvin, ainoastaan ihan laidoilla kaiku häiritsi. Q-teatterin porukka oli tosi ystävällistä ja itsekin kiinnostuneita esityksestä. Jäi erittäin hyvä fiilis koko hommasta ja yhteistyöstä Q:n kanssa.

Yllätysvieraana oli tällä kertaa Sinikka Vuola, jota en ollut itse tavannut aikaisemmin. Sinikka oli aivan loistava! Miten nuo kirjailijat ovatkin noin hyviä esiintyjiä? Tosin luulen että tähän meidän esitykseen on kyllä pyydettykin mukaan niitä, joille esiintyminen ei ole vierasta eikä vastenmielistä. Joka tapauksessa, Sinikka oli ihana!

Elena ja Mikko olivat taasen mahtavia. Kun mankka ei lähtenyt toimimaan niin täytyy myöntää että ohjaajan puntti alkoi hieman tutista, mutta onneksi Elena ja Mikko eivät hätäilleet vaan hoitivat homman kotiin. Niin se taitaa olla että ennen kuin alkaa panikoida kannattaa painaa vielä toisen kerran play - nappia, ainakin tällä kertaa se auttoi :) Elenan ja Mikon kanssa on ollut mahtavaa työskennellä. Helmikuun teksti ei ollut lähtökohtaisesti helpoin mahdollinen esityksen kannalta, mutta yhteistyöllä saimme aikaiseksi hemmetin hienon jutun!Henriikka oli paikalla katsomassa esitystä. Minä ja esiintyjät saimme uunituoreen Helmikuun. Poesian sivuilta voi muuten ostaa sekä Tammikuun että Helmikuun, tai tilata koko 12 sarjan. Myös esityssarja Kahdentoista esityksissä voi ostaa kirjoja, joihin saattaa saada Henriikan omistuskirjoituksen silloin kuin kirjailija itse on paikalla :)

Sunnuntaina viimeinen mahdollisuus nähdä 2/12. Tervetuloa klo 13 Korjaamon brunssille, me olemme siellä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti